diumenge, 28 de desembre del 2014

Trobada a PlayHouse


La mascota del dia. 

El passat 20 de desembre es va celebrar la trobada a Playhouse, escola col·laboradora en els projectes de Latitud Zero, amb notable èxit de públic. Per il·lustrar-ho, aquí teniu algunes imatges de l'encontre.

El nostre agraïment als pares, mares, nens i nenes que hi van participar i el nostre reconeixement a les treballadores de Playhouse pel seu interès i entusiasme.

El 2015 continuarem treballant. 


Membres de Latitud Zero i de Playhous celebrant l'èxit de la trobada

dijous, 18 de desembre del 2014

Mercat solidari a Playhouse

L'escola Bressol Playhouse, un espai infantil i familiar que ja va col·laborar amb Latitud Zero l'any passat, organitza el proper dissabte 20 de desembre un mercat de 2a mà de roba de nens i nenes i joguines. Farem activitats amb l'alumnat i mostrarem els videos de l'arribada del material escolar a Sansamba. Hi haurà berenar i bissab per qui vulgui tastar aquesta beguda original senegalesa.
Us hi esperem al carrer Mozart, 10 de les 17 a les 19 h.

dissabte, 13 de desembre del 2014

Vilassar

Imatges de la presentació de Sansamba a la Biblioteca Ernest Lluch de Vilassar de Mar i entrega de premis del concurs de còmic.
Isabel Franc amb el representant de Norma Còmic

Foto de Familia
Ricard Roman. Categoria infantil
I els tres dibuixos guanyadors

Daniel Sánchez. Categoria Adults

Judith Viejo. Categoria Juvenil


divendres, 5 de desembre del 2014

Sansamba a Vilassar de Mar



El proper dijous 11 de desembre, coincidint amb el 3er concurs de còmic de Vilassar de Mar, es presenta Sansamba a la magnífica biblioteca Ernest Lluch d’aquesta localitat. 

Us hi esperem !!