dimarts, 23 de setembre del 2014

Mercat solidari

El proper dissabte 5 d’octubre participarem al Mercat de 2a mà de Vilassar de Dalt amb una parada solidaria. Aquest mercat el promou el grup Solidaris amb Burkina.  Els fons recollits de les vendes que fem aniran destinats a comprar llibres de text i de lectura per a les escoles de Sansamba. El nostre projecte actual és muntar una biblioteca pública per a tot el poble.
Si hi sou per la zona, ens agradarà molt que hi vingueu.
Tindrem exemplars de Sansamba en castellà i català. 

Us hi esperem !!!

diumenge, 21 de setembre del 2014

Bones crítiques per Sansamba


Sansamba ha estat ressenyada com a novel·la gràfica del mes a Le Monde Diplomatique, edició espanyola. La mateixa crítica apareix també a ComiCat. Hi podeu accedir a través d’aquest enllaç, més fàcil de llegir que a la foto. 

dijous, 11 de setembre del 2014

Un llibre solidari

L'escriptora Pilar Gas cedeix a Latitud Zero el 50% del beneficis del seu llibre La petición y otros relatos de mujer (EditaloContigo, 2014). Des de la nostra petita ONG li transmetem el nostre agraïment, l'enhorabona i el desig sincer d'èxit tant per l'autora com per l'obra. 


En aquest enllaç o clicant sobre el títol, trobareu tota la informació i podreu accedir a la compra del llibre. Gràcies, de tot cor !!